ny vecka

Måndag idag. Känns skönt att arbetsveckan är igång nu. :)

Igår då vad gjorde jag? Satt hemma en stund, sen så åkte jag och sambon med syster och familj till skokloster för att tillbringa lite tid på isen, karlarna och alcie pimplade. Alice åkte även skridskor och skidor, likaså syster. Jag traskade mest runt och drack kaffe. :P

Nu måste jag göra mig klar för att åka till jobbet.

nr 2




oj, andra gången jag skriver här idag. konstigt. :P

har nu iaf vart iväg till Matte och grattat honom. Massa gott fika som vanligt. innan jag åkte iväg så såg jag till att vi åt. gott blev de. :) även fast jag va massa mätt så fick det plats lite fikabröd. varför är det alltid så att man orkar fikabröd fast man är mätt? konstigt de där. kanske ha en matmage och en fikamage. vem vet?! :P

näe, nu ska jag fixa en eller två prickekorvmackor. Börjar bli hungrig, sen blir det lite vila på spikmattan.

tjohejsan

Lördagen den tjugotredje januari, tjugohundratio

Vaknade strax efter tio idag, utav att sambons mobil ringde. Ett tag efter så gick jag upp, fixade kaffe och satte mig ner vid datorn en stund. Sen tyckte jag att de var dags att duscha och sen klä på mig. FIck nå konstigt ryck och började småstöda lite och plocka undan tvätt och tvättade lite grann. Så nu har jag dammsugit (med lite hjälp av sambon) och nu har jag svabbat av alla golv. Ser så fint ut hemma nu. Ska snart plocka ur tvättmaskinen för att stoppa in mattorna där så dom också kan få bli rena. :) Har även nu hunnit åkt en sväng ner till byn för att handla lite nödvändiga saker, som grönsaker och spagetti till dagens mat som består av spagatti, köttförssås och till de gurka och paprika. Ska bli supergott.

Just nu är sambon med sin pappa för att kolla på en båt. Visar sig när dom kommer tillbaka. Ska sen åka till Mattias som fyllde 16 i onsdag, men ville ha folket hem idag. Jag förstår dom. :)

Har ju nu jobbat TVÅ veckor på nya jobbet och ca 10 barn är färdig inskolade. Fy faan va snabbt tiden går. Har så sjukt duktiga barn på förskolan för att vara så små, dom är mellan 1-knappt 3 år. Dom är små för mig. Är van att jobba med 3-5 åringar. Men det kommer gå superbra.

Nu har jag gett er en liten update om vad som skett runt omkring mig.

 

 


GAAAAAAH

är lite less just nu. känns som att man göra ALLT i detta hushåll. Ber om att få saker gjorda, men de blir aldrig gjort. Ibland skulle de kännas bättre att bo själv!

,

lördag hela dagen är det idag. Och lite grann har jag gjort. Bakat scones, vart på IKEA med syster. Druckit kaffe, och ätit mat. Vad ska man hitta på att göra nu då?

Äh skitsamma.

Jobb

Har ju jobbat några dagar på SLV nu. tre dagar efter jul, och fyra dagar efter nyår.
Och imorgon börjar jag på mitt helt nya jobb. :) såå skönt. halvårs provanställning som sen blir en fast anställning. Underbart eller vad. :) Kan ju inte bli bättre.

nej, har inte tid nu.

RSS 2.0