Schema

Har inte mycket att skriva egentligen. Men kan ju lägga ut mitt arbetsschema för
VECKA 7
Måndag: 10 - 17
Tisdag: 6.30 - 14
Onsdag: 8 - 14
Torsdag: 6.30 - 14.30
Fredag: LEDIG

VECKA 8
Måndag: 9.30- 17
Tisdag: 6.30 -14
Onsdag: 8 - 14
Torsdag: 6.30 - 14.30
Fredag: 10 - 17

Så kommer de vara sen ojämna vecka jobbar jag som v7, och jämna veckor som v8. :)

---

Liten ändrign i schemat för vecka 8, har tagit ledigt på onsdagen. Eftersom det är sportlovsvecka och vi har lediga barn. Så då passade jag på att ta ledigt. :)

Torsdag

På dagens schema har det stått jobb. Jobbade från halv sju till halv två. Har haft det lugnt heela veckan på jobbet, då vi har haft magsjuka och förkyldningar. Så igår tog vi och städade ut magsjukan hoppas vi. VI dammsög alla ställen vi kom åt och våttorkade golven, samt så dammade vi överallt + att vi spritade överallt. Så igår hann vi pyssla, baka, planera inför föräldramöte, storstäda. Visst är vi duktiga? ;)

Idag har vi fortsatt med pyssel, är ju alla hjärtansdag på söndag så barnen har fått pyssla och baka lite.

Idag firar Svanens förskola 1 månad. Shit vad tiden har gått fort. Alla barn är inskolade och trygga med oss och alla andra barn. Måste vara ett tecken på att det är bra fröknar eller hur?

Nej nu är det dags att hänga lite tvätt.


söndags städning

Började dagen med lite sovmorgon.
Sen blev det frukost, varm nyponsoppa med glass och nygräddade baugetter. Supergott va de. Sen har vi bara städat. Är snart klara. Har bara skurningen kvar. Sen så.

till middag blir det tacos hos mor och far. :) lyx ju att bli bjuden på mat. :P


Ledig dag, fika i Storvreta och Let´s Dance som avslutning

Har haft en ledig dag. Kommer att ha de varannan fredag iaf februari månad. Sen visar de sig hur det blir. Kändes skönt att vara ledig, då jag vaknade upp för andra morgonen i rad med nästäppa och även sjukt slemmig i halsen. Är även lite hes till och från, och på morgonen har jag basröst som ibland övergår till målbrottsröst. Visst låter det sexigt? Hoppas att det blir bättre snart.

När jag kände mig bättre i näsan och halsen så åkte jag och mamma till Storvreta för att överlämna lite försenade presenter till Nova och även lite julklappar till båda Nova och Mio.

Nu sitter jag och kollar på Let´s Dance. Och nu blir det att fortsätta kolla på det i sängen.

Tjoffsan!

RSS 2.0